Airfryer friet

Verse friet airfryer - knapperig en snel gemaakt

Het is moeilijk om ‘nee’ te zeggen tegen verse airfryer friet. Steeds meer mensen in Nederland ontdekken de voordelen van de airfryer om onder andere friet in klaar te maken. Als grootste reden waarom ze massaal overstappen op de airfryer in plaats van de frituurpan gebruiken, is het feit dat een airfryer gezonder is. Wat ook fijn is, is dat je met een airfryer veel minder last hebt van een nare baklucht in huis. De meeste mensen beginnen met het bakken van airfryer patat wanneer ze een airfryer hebben aangeschaft. Dat is niet zo gek: zelf friet maken airfryer is misschien wel het gemakkelijkste wat je klaar kunt maken in het apparaat. En dat terwijl eigenlijk alle producten die je kunt bereiden in een airfryer supersimpel zijn! 

Welke airfryer voor verse friet airfryer?

Er is tegenwoordig zoveel keuze op het gebied van goede airfryer aanbiedingen en goedkoper airfryers dat je misschien niet direct weet voor welke airfryer je moet gaan. Ben je van plan om de airfryer vooral veel te gebruiken voor het bereiden van patat en snacks? Dan raden we het aan om voor een grote airfryer te gaan waarin je binnen één bakbeurt voor vier of vijf personen tegelijk friet kunt bereiden. De Philips XL airfryer of de Philips XXL airfryer is een goed voorbeeld van een grote airfryer. Waar je in een standaard airfryer tot 800 gram friet kunt klaarmaken, beschikt de XL al over een bak waarin je 1200 gram patat kunt bereiden binnen één bakbeurt. Er zijn regelmatig diverse aanbiedingen te vinden voor de Philips airfryers waarmee je korting kunt pakken op een kwalitatieve en grote heteluchtfriteuse.

Verse friet airfryer klaarmaken

Op een zak verse friet airfryer vind je altijd de bereidingstijd. Omdat deze bereidingstijd per airfryer kan verschillen, is het aan te raden om op jouw type airfryer te zoeken in combinatie met de bereidingstijd van friet. Verse patat airfryer is bijvoorbeeld sneller klaar in het apparaat dan diepvries patat in airfryer. Of je nu voor verse friet gaat of voor een zak met diepvries friet: in beide gevallen geldt dat je de patat sneller én gezonder kunt klaarmaken dan wanneer je een frituurpan en/of een oven gebruikt. Bij een airfryer hoef je namelijk geen extra olie te gebruiken, waardoor je airfryer friet tot wel 70% minder vet bevat dan patat uit de frituurpan. Ook handig: een airfryer hoef je niet voor te verwarmen zoals een oven, waardoor je veel sneller je eten klaar hebt. 

Zelfgemaakte friet airfryer

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om helemaal zelf verse friet airfryer te maken. Zelf friet maken airfryer is simpel: het enige dat je nodig hebt zijn aardappels, je airfryer en eventueel kruiden naar smaak. Of pak lekker uit en ga voor zogeheten loaded fries uit de airfryer. Op deze pagina verzamelen we de lekkerste recepten voor friet uit de airfryer, waarbij er voor ieder wat wils tussen zit. Van loaded fries tot cheesy fries en van standaard verse friet airfryer tot zoete aardappelfriet uit de airfryer. Maak er direct wat lekkere snacks uit de airfryer bij klaar en je hebt een hele maaltijd. Dat wordt smullen! Check alle airfryer recepten voor nog meer heerlijke en gezonde gerechten.

Airfryer aanbieding
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart