Airfryer recepten vis

Airfryer recepten voor vis - makkelijk én lekker

Wat niet veel mensen weten, is dat verse vis uit de airfryer hartstikke lekker is. Omdat een airfryer zo veelzijdig is, kun je er diverse maaltijden en airfryer recepten vis in klaarmaken. Naast het bakken van frietjes en partysnacks is de airfryer dus geschikt voor het bereiden van vis. Vis in de airfryer kan alle kanten op: je kunt bijvoorbeeld kiezen voor vis grillen in airfryer of vis bakken in de airfryer. Vis is van zichzelf vaak redelijk neutraal, dus je kunt lekker experimenteren! Met een Princess Aerofryer of een airfryer van Tristar bak je binnen no time de meest smakelijke visgerechten. Merk je eenmaal het gemak van de airfryer dan wil je niet meer anders, wedden? Gelukkig leent een airfryer zich ook goed voor het klaarmaken van andere gerechten, zoals een ontbijtje uit de airfryer of een lekkere airfryer lunch. En het mooie is, met een airfryer aanbieding hoeft jouw nieuwe keukenhulpje echt niet zoveel te kosten.

Vis in airfryer – gezonder dan je denkt

Het grootste voordeel van vis bereiden in de airfryer is dat het een gezonde manier is om je vis klaar te maken. Omdat een airfryer op hetelucht werkt, heb je over het algemeen geen tot weinig olie nodig om je visgerecht knapperig en smakelijk te maken. Slechte vetten die vrijkomen, worden opgevangen door de bak onder het mandje waarin je de vis legt. Hierdoor is het klaarmaken van airfryer vis zelfs gezonder dan wanneer je de vis in de oven bereidt. In een ovenschaal blijft de vis namelijk liggen in zijn eigen vet of in die olie die wordt gebruikt. Tel daarbij op dat vis van zichzelf al erg gezond is. Vis bevat namelijk ‘goede’ vetten die je nodig hebt voor je dagelijkse weerstand. Neem bijvoorbeeld zalm: de vetzuren in zalm beschermen je lichaam tegen hart- en vaatziekten. Het wordt niet voor niets aangeraden om eenmaal per week vette vis te eten. Hoe kun je die vis beter klaarmaken dan met een airfryer?

Vis airfryer: grillen of bakken?

Een ander voordeel van een airfryer wanneer je vis wilt bereiden, is dat een airfryer multifunctioneel is. Waar een frituurpan alleen frituurt en een oven vaak alleen bakt (en soms een grillfunctie heeft), kun je met een airfryer bakken, koken, grillen én frituren. Je hebt dus zelfs de keuze of je je vis uit de airfryer gebakken, gegrild, gefrituurd of gekookt wilt hebben. Vis bakken in airfryer is ontzettend gemakkelijk. De airfryer staat erom bekend dat het apparaat werkt als een soort megasnelle heteluchtoven waarbij de hitte ervoor zorgt dat je visgerecht binnen enkele minuten klaar is. Deze luchtcirculatie maakt je stuk vis niet alleen lekker sappig, maar zorgt ook voor dat heerlijke krokante laagje dat zo smakelijk is bij een verse vis uit de airfryer.

Veel airfryer recepten vis

Online vind je talloze airfryer recepten vis waarvoor je niet eens culinair aangelegd hoeft te zijn of koken leuk voor hoeft te vinden. De airfryer doet namelijk het grootste werk voor je. Ontdek daarom ook de heteluchtfriteuse voor het klaarmaken van diverse gerechten vis uit de airfryer en verras jezelf met de lekkerste smaaksensaties. Op deze pagina verzamelen we verschillende airfryer recepten vis voor je waarmee je weinig tijd kwijt bent voor een smakelijke maaltijd. Eet smakelijk! Zin in iets anders dan vis? Check alle airfryer recepten op onze speciale pagina, veel inspiratie en heerlijke gerechten.

Airfryer aanbieding
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart