Airfryer snacks

Airfryer snacks klaarmaken - gezonder en lekker

Een airfryer is ideaal om friet in te bereiden. Wanneer je toch bezig bent, kun je die maaltijd afmaken met een paar lekkere airfryer snacks. Uit onderzoek van de Albert Heijn blijkt dat het aantal huishoudens met een airfryer in 2019 verdriedubbeld is ten opzichte van 2018. Steeds meer Nederlanders zien dus de voordelen van een airfryer in en gebruiken het apparaat in plaats van een oven en/of een frituur. De grootste reden dat men dit doet is omdat de airfryer een gezond alternatief is van bovengenoemde apparatuur. Je gebruikt namelijk weinig tot geen vet om diverse producten klaar te maken in de airfryer. Dat betekent ook dat je snacks voor airfryer op een gezondere manier kunt bereiden. Goed nieuws dus voor de snack-o-holics! Maar ook voor andere gerechten zijn er meer dan genoeg airfryer recepten te vinden.

Gezonde snacks airfryer bereiden

Door het vergelijken van airfryers vind je de beste deal voor jou. Vanaf het moment dat je je nieuwe airfryer in huis hebt, kan het fryen beginnen! Om jouw favoriete snacks op een verantwoorde wijze in de airfryer klaar te maken, hoef je geen olie te gebruiken. In de supermarkt vind je tegenwoordig allerlei snacks die speciaal gemaakt zijn voor de airfryer. Denk hierbij aan lekkere kroketten, maar ook aan kipnuggets en bitterballen. Wat ook goed is om te weten, is dat vrijwel alle snacks die in de oven kunnen worden bereid ook gewoon in de airfryer kunnen worden gemaakt. Gewone snacks airfryer zoals een uitgebreide partymix kun je dus ook gebruiken wanneer ze worden verkocht als ovensnacks. Airfryer snacks zijn tot wel 70% gezonder dan wanneer je precies die snacks in de frituurpan klaarmaakt.

Airfryer snacks met minder calorieën

Snacks die je normaal in een frituurpan zou bereiden, kunnen niet worden klaargemaakt in de airfryer. Daarvoor heb je echt speciale airfryer snacks of ovensnacks nodig. Waarom dit zo is? Heel simpel: airfryer snacks hebben een andere samenstelling dan snacks voor de frituurpan. Snacks voor je airfryer zijn namelijk soms al een beetje voorgebakken, zodat ze lekker knapperig uit de heteluchtfriteuse komen. Dat heeft weer grote invloed op het aantal calorieën en hoe vet een airfryer snack is in vergelijking met frituursnacks. Airfryer snacks beschikken over minder calorieën dan snacks voor de frituur. Een kroket voor de airfryer beschikt, zonder dat het klaargemaakt is, al over 18 calorieën minder. Dus naast het feit dat bakken met een airfryer überhaupt al gezonder is, bevatten de snacks airfryer ook nog eens minder calorieën. Dat is wat we noemen verantwoord snacken!

Selfmade snacks voor airfryer

Naast de gewone snacks airfryer kun je zelf aan de slag gaan met het maken van snacks. Selfmade airfryer snacks zijn hartstikke lekker en vaak gezond(er) omdat je precies weet wat erin zit. Op deze pagina verzamelen we regelmatig de lekkerste recepten voor airfryer snacks. Heb je nog geen airfyer maar ben je na het lezen van deze tekst wel om? Neem dan eens een kijkje tussen de airfryer aanbiedingen en scoor een passende airfryer voor jou. Onze tip: kies eerder voor een grotere airfryer dan voor een kleine, zodat je lekker veel eten op hetzelfde moment kunt bereiden.

Airfryer aanbieding
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart