Blokker airfryer

Airfryer bij Blokker kopen

De Airfryer is een ontzettend handig keukenapparaat die concurreert met de ouderwetse frituurpan, de oven en de multicooker. Een Airfryer staat ook wel bekend als een heteluchtfriteuse. Deze tweede naam zegt het eigenlijk al,  je gebruikt bij de Airfryer namelijk hete lucht om de gerechten te ‘frituren’, in plaats van frituurvet of frituurolie te gebruiken. Er zijn merken die beweren dat je door gebruik te maken van een Airfryer tot wel 80 procent minder vet nodig. En zo’n gezonde snack kunnen we allemaal wel gebruiken. Gelukkig heeft Blokker regelmatig Airfryer aanbiedingen, waardoor je met tientallen procenten korting zo’n erg gezonde frituur kunt aanschaffen. Naast frituren zijn er overigens nog meer dingen die je met de Airfryer van kunt doen, namelijk:

  • Bakken
  • Braden
  • Grillen

Dus het apparaat kan meer dan alleen maar met hete lucht frituren. Zowel in de fysieke winkel van Blokker als op blokker.nl vind je geregeld scherpe Airfryer deals. Blokker heeft verschillende Airfryer merken in hun assortiment, waaronder Tefal en Philips, momenteel de twee populairste merken als het gaat om Airfryers.

Merken Airfryers bij Blokker

Omdat deze manier van ‘frituren’ heel erg in populariteit aan het toenemen is, blijft het uiteraard niet bij één merk. Wil je een Airfryer kopen bij Blokker, dan heb je de keuze uit verschillende merken. Zo heb je bijvoorbeeld de Philips Airfryer die bij Blokker te bestellen is. Deze is in de standaard versie verkrijgbaar, maar er is ook de Airfryer xl van hetzelfde merk, waarin je grotere porties kunt voorbereiden. De Tefal Actifry is een ander merk dat bij Blokker te koop is, evenals de Aerofryer van Princess en de hete lucht friteuse van Inventum. En dit is nog maar een kleine greep uit de merknamen die het product op de markt hebben gebracht.

Hoe werkt de Airfryer eigenlijk?

Dat is in het kort wel uit te leggen. De Airfryer zorgt er eigenlijk voor dat in het apparaat lucht wordt aangezogen, die vervolgens wordt opgewarmd tot een temperatuur van ongeveer 200 graden Celsius. Het ligt geheel aan het merk maar ook het soort (type) Airfryer dat je hebt gekocht of de temperatuur met de hand is in te stellen. Bij sommige uitvoeringen is er een bedieningspaneel waarmee je de tijd en ook de temperatuur in kunt stellen, terwijl andere typen het alleen toestaan om de bereidingstijd in te stellen. Door de continue werveling van de hete lucht in het apparaat zal het gerecht uiteindelijk garen en komt er zelfs een krokant korstje op.  De in te stellen tijd is natuurlijk afhankelijk van het gerecht dat je met een Airfryer gaat maken.


De eerste Airfryer van Philips

De Philips Airfryer is bij Blokker te koop en was de eerste die op de markt kwam, aangezien dit merk het apparaat heeft uitgevonden. De meeste mensen vinden het fijn om zo nu en dan thuis de frituurpan aan te zetten, maar ze beseffen zich ook dat gewoon frituren nadelen heeft. Het is ongezond, laat vervelende vetluchtjes achter en de apparaten zijn vaak heel lastig schoon te maken. Dat waren meer dan genoeg redenen voor Philips om de Airfryer te ontwikkelen.

De voordelen van de Airfryer

Zie je een mooie korting bij Blokker voor Airfryers voorbij komen en wil je er eentje aanschaffen, dan moet je weten dat elke Airfyer met een aantal voordelen komt:

  • Hij verbruikt tot 80% minder vet in vergelijk met de standaard friteuses
  • De Airfryer is makkelijk schoon te maken en kan zelfs in de vaatwasser
  • Je hebt totaal geen last van vervelende vetluchtjes, omdat er hete lucht wordt gebruikt

Voor wie is de Airfryer eigenlijk bedoeld?

Welk Airfryer merk je ook uitkiest, je weet direct dat je op een gezondere manier dingen als patat gaat bakken, om dat maar even als voorbeeld aan te houden. En zo weet je eigenlijk al meteen voor wie de Airfryer bedoeld is, namelijk mensen die gezond willen eten. Ook als het om frituren, bakken, braden en grillen gaat. Heel simpel gezegd kan je alle maaltijden die je maar kunt bedenken in een Airfryer bereiden. Dus wil je door middel van hete lucht je favoriete maaltijd een heel stuk gezonder maken, zonder dat je echt ergens op hoeft te letten? Maak dan gebruik van dit geweldige apparaat. Of je nou bij Blokker de Tefal Airfryer koopt, de Philips xl Airfryer of een ander goed merk, je hebt er ongelooflijk veel voordeel van.

Een Airfryer bij Blokker aanschaffen

Er zijn genoeg soorten Airfryers bij Blokker te koop  om een goede keuze uit te kunnen maken. De prijzen zullen per merk uiteraard variëren. Daarom is het ook belangrijk om die goed te vergelijken. Want je wilt het niet hebben dat je zojuist een Philips xl Airfryer hebt aangeschaft, om hem een dag later ergens anders goedkoper aan te treffen. Het is daarom goed om zorgvuldig naar de prijzen te kijken, maar ook de opties zijn echt belangrijk. Wat is er allemaal mogelijk voor die prijs? Zorg er daarom voor dat je goed op de hoogte bent voordat je direct een beslissing neemt over welk Airfryer merk je bij Blokker gaat kopen. Het aanschaffen van een ‘hete luchtfriteuse’ is zeker de moeite waard. Alles wat je voorheen normaal frituurde smaakt echt anders, veel mensen vinden de smaak zelfs een enorme verbetering. Daarnaast is het ook nog eens heel erg gezond. Vergelijk alle Airfryers bij Blokker met alle Airfryers die op andere plekken te koop zijn, om ervoor te zorgen dat ook jij een geweldig apparaat voor de beste prijs in huis haalt. Tip: kijk eens bij de Airfryer test om te zien welke Airfryer het beste is getest.

Airfryer aanbieding
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart