MediaMarkt airfryer

Airfryer bij MediaMarkt kopen

De reden dat de Airfryer aanbiedingen bij Mediamarkt zo populair zijn, is omdat men steeds bewuster gaat eten. Dat betekent dat de ouderwetse snacks uit de frituurpan voor velen niet meer zo gewild zijn. Mocht dit ook voor jou gelden, dan doe je er goed aan om over te stappen op het hete lucht frituren. De Airfryer is van grote waarde als je een gezonde levensstijl wilt aanhangen. Het is een frituurpan, maar dan zonder frituurvet. Zo maak je snacks klaar op een gezonde manier. De producten die je zo klaarmaakt zijn krokant, lekker én gezond!

MediaMarkt heeft regelmatig mooie airfryer aanbiedingen waarmee je tientallen euro’s kunt besparen. Neem eens een kijkje om te kijken of ook jij een mooie korting kunt scoren bij MediaMarkt.

Airfryer acties bij Mediamarkt

Er zijn verschillende modellen Airfryers op de markt, waarvan de Airfryer XL bij de Mediamarkt de populairste is. Tevens is dit type model als beste uit de bus gerold bij de test die de Consumentenbond onafhankelijk heeft uitgevoerd. Mocht je toch een ander model kiezen, dan kies je zeker niet voor een mindere kwaliteit, je kiest enkel voor een andere inhoud en andere functies. Welke keuze je ook maakt, koop je een Airfryer bij Mediamarkt dan betaal je in elk geval niet de hoogste prijs.

Wat is een Airfryer?  

Een Airfryer is een heteluchtfriteuse. Met minder vet maak je er eenvoudig allerlei snacks en maaltijden mee klaar. Je kunt ermee frituren, bakken, braden en grillen. Het heeft dus eigenlijk ook nog de opties van een oven. Met als bijkomend voordeel dat je Airfryer direct is opgewarmd. Een oven dient altijd nog te worden voorverwarmd. Dit scheelt dus tijd en stroom. Om een vergelijking te geven als je kijkt naar het verschil in vette hap: friet dat gemaakt is met de Airfryer bevat tot 80% minder vet dan friet dan gemaakt is met een conventionele frituurpan. Met behulp van een digitaal scherm en ingebouwde timer is het heel eenvoudig om temperatuur en baktijd in de stellen. Het is een ideaal apparaat voor de bereiding van vlees, vis en groenten. Ben je een zoetekauw? Dan kun je met de Airfryer ook goed uit de voeten. Je bereidt er ook heel makkelijk taarten, cake en afbakbroodjes mee. Een van de grootste voordelen is misschien wel dat er geen grote schoonmaakbeurt meer nodig is. Iedereen weet hoeveel werk het is om een frituurpan schoon te moeten maken. Met de Airfryer van Mediamarkt behoort die rotklus tot de verleden tijd. Door de uitneembare onderdelen die ook nog eens in de vaatwasser kunnen worden gewassen, hoef je nooit meer op te zien tegen de schoonmaak ervan na het eten.

Airfryer Mediamarkt: prijs en modellen

Wil je een Airfryer kopen bij Mediamarkt? Dan kun je kiezen uit verschillende modellen en merken. Zo koop je bijvoorbeeld een Airfryer van Philips bij Media Markt. Maar ook Airfryers van Princess, Tefal en Inventum shop je voordelig bij Media Markt. Op airfryer vergelijken vergelijk je gemakkelijk alle merken en pijzen. Tussen de goedkoopste en de duurste zit zo’n 70 euro verschil in prijs. De Airfryer Avance heeft de hoogste prijs en de meest voordelige optie is de Airfryer Viva.

Er zijn een paar overeenkomstige eigenschappen tussen de typen Airfryers:

  • De technologie van alle Airfryers zorgt ervoor dat er 80% minder vet in de snacks zitten
  • Beschikken allen over een uitneembare pan
  • Weinig tot geen olie nodig voor de bereiding van heerlijke snacks
  • Vaatwasbestendige onderdelen: handig schoon te maken
  • Alle modellen maken gebruik van netsnoer

De modellen verschillen vooral in het volgende:

  • In het gebruikte materiaal van de buitenkant van het apparaat: plastic of kunststof
  • Inhoud (afmetingen van de heteluchtfriteuse)
  • Het maximale vermogen verschilt per model

Bovendien geldt dat voor alle typen Airfryers bij de Mediamarkt het energieverbruik zeer laag is. Dit is natuurlijk goed voor het milieu, maar ook goed voor jouw portemonnee. En als je dan ook nog eens besluit een Airfryer te kopen bij Mediamarkt dan krijg je jouw nieuwe kookhulp gratis thuisgestuurd. De Airfryer is ook nog uit te breiden met bepaalde extra accessoires om bijvoorbeeld popcorn of lasagne te kunnen maken.

Airfryer XL Mediamarkt

Een Airfryer die net even wat meer aandacht verdient is de Airfryer XL bij Mediamarkt. Deze is na een objectieve test door de Consumentenbond bestempeld als ‘de beste Airfryer’. Voor degenen die de gewone Airfryer te klein vinden, biedt deze heteluchtfriteuse een uitkomst. Het is een groter model met een hoger vermogen. Er past zo’n 300 gram meer friet in. Je kunt vervolgens nog kiezen voor een zwart of een wit model. Een pluspunt was dat de smaak van de bereide frites uit de XL beter werden gewaardeerd dan die uit de gewone Airfryer. Tussen de bitterballen en kroketten werd er in deze test geen merkbaar verschil geproefd. De mindere punten die te noemen zijn bij de Airfryer XL bij de Mediamarkt waren dat het net zoveel herrie maakt als het kleine model, meer stroom verbruikt en duurder is. Qua design is het een mooier ogend model. En ondanks dat het een gebruiksvoorwerp is, het oog wilt ook wat. Het digitale scherm met tiptoetsen heeft een luxere uitstraling dan de twee draaiknoppen op de goedkopere, kleinere Airfryers.

Punten van aandacht

Het feit dat er met een Airfryer geen gebruik wordt gemaakt van hete olie betekent dat het een veilig apparaat is. Toch dient de Airfryer tijdens gebruik op een hittebestendige ondergrond geplaatst te worden. Gebruik hiervoor bijvoorbeeld een onderzetter. Tijdens het gebruik zou je de Airfryer aan de zijkanten kunnen vastpakken, dit gedeelte is niet heet. De hitte komt er aan de achterkant uit. Het is belangrijk dat deze hitte weg kan, het is dus niet slim om dit apparaat in een kast te zetten.

Wat betreft het gebruik van olie: dit kan wel. Een beetje olie op het te bereiden producten gieten kan geen kwaad. Het is niet de bedoeling dat je de Airfryer volgooit met olie. Hoe meer je met dit keukenapparaat wilt gaan koken, hoe belangrijker het voor je is om uitgebreide opties te hebben. Dan loont het de moeite om de verschillen hierin per model te vergelijken. Elke Airfryer bij Mediamarkt kun je in de winkel of online kopen. Vervolgens gaat er een wereld voor je open als je ziet wat een veelheid aan recepten er specifiek voor dit apparaat zijn te verkrijgen. Deze kun je online vinden of soms wordt er bij het apparaat ook een receptenboek geleverd. Ben je overtuigd? Kies dan de Airfryer bij Mediamarkt die het beste bij jou en je kookgedrag past. Bedenk dat er ook sprake kan zijn van een Airfryer Mediamarkt cashback actie. Hiermee kan de Airfryer actie bij Mediamarkt nóg voordeliger uitpakken.

Airfryer aanbieding
Logo
Vergelijk items
  • Totaal (0)
Vergelijken
0
Shopping cart